Tämä on Sarjakuvamuseohankkeen blogi. Blogissa kerrotaan hankkeen etenemisestä, sarjakuvien tallentamisesta Suomessa ja ulkomailla sekä muista sarjakuvaan liittyvistä ajankohtaisista aiheista. Jos sinua kiinnostaa satavuotiaat arkistolöydöt, villeimmät taiteilijapersoonat ja ruutujakoja rikkovat visiot Suomen Sarjakuvamuseosta, on tämä blogi sinulle.

Sarjakuvamuseon blogissa tutkitaan ja seikkaillaan rajapinnoilla mitä sarjakuvataide on ollut tai voisi tulevaisuudessa olla. Toivottavasti löydät tästä blogista mielenkiintoista luettavaa ja kommentoitavaa. Blogin ja siihen liittyvien sivustojen kehitystyö on vielä kesken, ulkonäkö ja toimivuus paranevat hankkeen edetessä.

Tervetuloa mukaan seuraamaan kuinka Suomen Sarjakuvamuseota rakennetaan!

Sarjakuvamuseohankkeen